torsdag 28 juni 2012

Blogga eller inte blogga. De är frågan de...


Bristen på inlägg beror på att jag mår dåligt. Om jag skulle blogga varje dag, skulle de bli mycket gnäll. För tyvärr är min vardag inte så ljus just nu. De är en tuff period. Jag är trött, jag har ont. Provar ut ytligare en ny medicin. Men så är livet med EDS. Mitt liv. Och de är ju min blogg. Men vill någon läsa då….
Och varför skapade jag bloggen egentligen?? De minns jag inte ens. De är många år sedan jag skapade min första blogg. Men den har alltid varit min ventil. Mitt minne. Och eftersom jag fått mer problem med just minnet pga min EDS så funderar jag på att skriva mer in min blogg. Men samtidigt så är jag rädd att såra folk, att göra folk ledsna, arga och upprörda.
Men de är ju frivilligt att läsa.. Eller hur.. De tål att tänkas på…

Sen har jag alltid haft den tanken att jag vill sprida kunskap om EDS. Kan de vara intressant för någon att läsa om en persons vardag som lever med EDS eller vill man bara läsa fakta artiklar från läkare och forskare. Kan min blogg göra skillnad?
  
Återkommer.. Kanske.

1 kommentar:

  1. Det finns alltid folk som tycker & tänker runt om en, vare sig man har em blogg eller ej!! Så gör det som känns bäst för dej...

    Mvh Madeleine

    SvaraRadera