torsdag 29 oktober 2009

Jaha Mötet avklarat då

Jaha. Ett steg framåt men de tyvärr känns de inte som de.
Är dålig på att skriva men värken är jobbig för tillfället och har också mycket migrän.


Möte Samordningsteamet är avklarat var där på förmiddagen.
Pratade massa. Men kom fram till att jag ska få gå en kurs i att hantera värken och även få någon aktivitet av något slag, För att träffa folk. Basen som jag berättat om tidigare kom upp som ett förslag men dom accepterade direkt att jag inte ville gå där. Så dom ska leta reda på någon annan aktivitet åt mig. Vad och när dessa saker kommer att ske är inte klart än. För till värkkursen var de lite kö. Men efter jul förmodligen.


Utredning angående värken. Där händer de inget.
Försöker själv att hitta en bra läkare. Vill verkligen utredas. De blir ju lättare att förstå sig på värken om man vet orsaken och de är lättare att välja rätt behandling. Att jag kanske aldrig blir bra är bara att acceptera men vore ännu lättare att få en bra vardag om man vet vad all värk och trötthet beror på.
Soc: Kommer fortsätta få pengar från dom så länge jag följer planeringen som samordningsteamet gör.


Ringa Rolfs Chef kommer jag förmodligen inte göra. Har dock talat om för samordningstemat att jag inte kommer gå till han mer.


Journalen från Smärt och Rehab har fortfarande inte kommit. Ska maila och påminna dom. Dom svarade snabbt. Kopiorna kommer nästa vecka.


Gjort sen sist inte mycket. Haft mycket migrän så har inte orkat så mycket.
Har vart och tagit vaccinet för nya influensan idag. Mamma var igår och mår bra. Hoppas jag också kommer göra de. Dock så hade mitt hemsjukhus två förslag på medicinering angående min blödarsjuka inför vaccinationen. Men tyckte de lätt konstigt då jag aldrig tar medicin annars innan jag tar spruta så ringde Stockholm som är specialister och dom hade haft stor möte alla läkare om detta som jobbar med olika typer av blödarsjuka och när de gällde min typ så behövde jag inte ta någon medicin alls. Så jag litade på de. Och hittills så är allt bra. Kom inte ens blod efter sticket.Har fått broschyrer från Sveriges Fibromyalgi förbund. Bra och lättförståelig info.
Och mycket stämde verkligen in på mig. Men att få reda på sanningen är svårt.


Har sökt runt lite på behandlingar och sätt att lindra värken. Har hittat dessa. Någon som testat detta? Vad tycker ni???

FibroYoga


FibroMassage


ThermoSenseEller har ni andra tips och råd på hur man kan lindra värken???Nu till något helt annat.

Har nämligen länge funderat på att börja spara till en dator till. Vet att de låter dumt då man lever på soc, men för de ändras ju inte ens önskemål och tankar.

Tittat lite på dessa tre nedan. Vill ha en liten och smidig dator som inte tar så mycket plats.
Tanken är att använda den till Facebook och FarmVille, Läsa bloggar, Blogga, Surfa, Maila och skriva texter och se på tv play som många kanaler har.

Acer Aspire One D250-0BK


Asus EPC900HD-BLK015X


Compaq Mini 730EOHar du någon Mini-Pc?
För och nackdelar?
Vilket märke har du?
Vad behöver man tänka på?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar